Aanhanger rijbewijs halen Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Lopikerkapel

Wanneer je van plan bent om je aanhanger rijbewijs te halen en in de buurt van Lopikerkapel woont is rijschool van Bemmel de beste keuze voor jou. Bij ons hoef je niet te wachten voordat je kunt beginnen met lessen, omdat we geen wachtlijsten hebben. En dankzij ons hoge slagingspercentage heb jij je rijbewijs binnen no-time op zak als je voor ons kiest. Schrijf je vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij de perfecte keus om jou veilig en snel op weg te helpen. Bij rijschool van Bemmel bieden we verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor aanhanger rijlessen, maar ook voor motor-, scooter- of autorijlessen. Ook bieden wij heftruck rijlessen en kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals een antislipcursus of een theoriecursus.

All-in pakketten

De meeste van onze studenten hebben aan 4 of 6 uur praktijkles voldoende om hun aanhanger rijbewijs te halen. Daarom werken wij met all-in pakketten. Het pakket bevat 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al hebt gehaald maar je kennis en ervaring wat wilt opfrissen bieden we een opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het halen van een aanhanger rijbewijs is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Lopikerkapel of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Lopikerkapel

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Lopikerkapel

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!