Aanhanger rijbewijs halen Nieuwegein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Nieuwegein

Ben jij van plan om je aanhanger rijbewijs te halen en woon je in de buurt van Nieuwegein? Dan is rijschool van Bemmel de juiste keuze voor jou. Doordat we geen wachtlijsten hebben kun je meteen starten met rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs. Daarnaast heeft rijschool van Bemmel een hoog slagingspercentage. Dat betekent dat jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebt als je voor ons kiest. Schrijf je daarom vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan twintig jaar helpen wij leerlingen veilig en snel de weg op tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij rijschool van Bemmel niet alleen terecht voor aanhanger rijlessen, maar ook voor motor-, scooter- of autorijlessen.

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor heftruck rijlessen en bieden we diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. 

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten omdat we gemerkt hebben dat dit het beste werkt voor onze studenten. Het pakket bevat 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al hebt gehaald maar je kennis en ervaring wat wilt opfrissen bieden we een opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kunt jouw aanhanger rijbewijs enkel halen wanneer je al een B-rijbewijs hebt behaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Nieuwegein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!