Aanhanger rijbewijs halen Nieuwegein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Nieuwegein

Ben jij van plan om je aanhanger rijbewijs te halen en woon je in de buurt van Nieuwegein? Dan is rijschool van Bemmel de juiste keuze voor jou. Doordat we geen wachtlijsten hebben kun je meteen starten met rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs. Daarnaast heeft rijschool van Bemmel een hoog slagingspercentage. Dat betekent dat jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebt als je voor ons kiest. Schrijf je daarom vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan twintig jaar helpen wij leerlingen veilig en snel de weg op tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij rijschool van Bemmel niet alleen terecht voor aanhanger rijlessen, maar ook voor motor-, scooter- of autorijlessen.

Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor heftruck rijlessen en bieden we diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. 

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten omdat we gemerkt hebben dat dit het beste werkt voor onze studenten. Het pakket bevat 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al hebt gehaald maar je kennis en ervaring wat wilt opfrissen bieden we een opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kunt jouw aanhanger rijbewijs enkel halen wanneer je al een B-rijbewijs hebt behaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Nieuwegein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

aanhanger rijbewijs Nieuwegein
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!