Aanhanger rijbewijs halen Uitweg

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Uitweg

Woon jij in de buurt van Uitweg en wil je je aanhanger rijbewijs halen? Dan ben je bij rijschool van Bemmel aan het juiste adres. Omdat we geen wachtlijsten hebben kun je bij ons meteen beginnen met je rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage. Kies je voor ons, dan heb je je rijbewijs binnen no-time op zak. Schrijf jij je vandaag nog in en start je met het halen van je aanhanger rijbewijs? Jij kan straks met alle aanhangers rijden!

Waarom rijschool van Bemmel

Al meer dan 20 jaar helpen wij leerlingen veilig en snel de weg op met onze verschillende rijopleidingen. Onze specialisaties liggen bij aanhanger rijlessen, motor-, auto- en heftruck rijlessen. Daarnaast geven we verschillende cursussen zoals een theoriecursus en een antislipcursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met all-in pakketten. Deze pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Heb jij je aanhanger rijbewijs al gehaald maar wil je graag een opfriscursus doen? Ook dan ben je van harte welkom. Tijdens onze opfrislessen (zo’n 3 uur) oefen je met aan- en afkoppelen en oefen je met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kan alleen starten met het volgen van aanhanger rijlessen wanneer je je B-rijbewijs al gehaald hebt. De pakketten voor het behalen van je aanhanger rijbewijs bevatten maar enkele uren praktijkles omdat deze gericht zijn op bestuurders die al ervaring hebben met het besturen van een auto.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Uitweg of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Uitweg
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Uitweg

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Uitweg

Rijschool van Bemmel biedt in Uitweg en omgeving verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Uitweg of omgeving?

Schrijf je nu in!