Aanhanger rijbewijs halen IJsselstein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in IJsselstein

Wanneer je al in het bezit bent van je rijbewijs B kun je ervoor kiezen om ook je aanhanger rijbewijs te halen. Jouw aanhanger rijbewijs halen in omgeving Utrecht doe je bij rijschool van Bemmel. Je kunt bij ons meteen starten met rijlessen voor het halen van je aanhanger rijbewijs omdat we geen wachtlijsten hebben. Daarnaast heeft rijschool van Bemmel ook een hoog slagingspercentage waardoor jij je rijbewijs supersnel op zak kunt hebben. Schrijf je vandaag nog in en rijd binnenkort met elke aanhanger.

Waarom rijschool van Bemmel

Rijschool van Bemmel helpt leerlingen al meer dan twintig jaar veilig en snel op weg. Bij ons kun je niet alleen aanhanger rijlessen volgen, maar ook motor- of autorijlessen. Verder bieden we ook heftruckrijlessen en diverse cursussen. Dus ben jij op zoek naar een antislipcursus of theoriecursus, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

All-in pakketten

Het halen van je aanhanger rijbewijs doe je met behulp van een all-in pakket. Onze pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al gehaald hebt maar behoefte hebt aan een opfriscursus kun je gebruik maken van het opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om je aanhanger rijbewijs te kunnen halen is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt behaald. De lessen zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Tijdens het CBR praktijkexamen krijg je een aantal technische vragen waarna je in de auto stapt om een stukje te gaan rijden. Het examen duurt ongeveer 45 minuten waarna je direct hoort of je geslaagd bent. Wanneer je jouw examen gehaald hebt kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Utrecht of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Utrecht
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!