Aanhanger rijbewijs halen Utrecht

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Utrecht

Wanneer je al in het bezit bent van je rijbewijs B kun je ervoor kiezen om ook je aanhanger rijbewijs te halen. Jouw aanhanger rijbewijs in de omgeving Utrecht halen? Dat doe je bij rijschool van Bemmel. Je kunt bij ons meteen starten met rijlessen om je BE rijbewijs te halen. Wij hebben namelijk geen wachtlijsten. Daarnaast heeft rijschool van Bemmel ook een hoog slagingspercentage waardoor jij je rijbewijs supersnel op zak kunt hebben. Schrijf je vandaag nog in en rijd binnenkort met elke aanhanger.

geslaagd 16

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom BE rijbewijs halen bij rijschool van Bemmel? 

Bij Rijschool van Bemmel behaal je snel en deskundig je aanhanger rijbewijs in Utrecht. Onze rijschool helpt leerlingen al meer dan twintig jaar veilig en snel op weg. Bij ons kun je niet alleen aanhanger rijlessen volgen, maar ook motor- of autorijlessen. Verder bieden we ook heftruckrijlessen en diverse cursussen. Dus ben jij op zoek naar een antislipcursus of theoriecursus, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

All-in pakketten

Het halen van je aanhanger rijbewijs doe je met behulp van een all-in pakket. Onze pakketten bevatten 4 of 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen. Wanneer je jouw aanhanger rijbewijs al gehaald hebt maar behoefte hebt aan een opfriscursus kun je gebruik maken van het opfris pakket. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om je aanhanger (BE rijbewijs) te kunnen halen is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt behaald. De lessen zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Tijdens het CBR praktijkexamen krijg je een aantal technische vragen waarna je in de auto stapt om een stukje te gaan rijden. Het examen duurt ongeveer 45 minuten waarna je direct hoort of je geslaagd bent. Wanneer je jouw examen gehaald hebt kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Utrecht of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

Aanhanger rijbewijs halen

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!