Aanhanger rijbewijs halen Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vianen

Wil jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebben? Dan ben je bij rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Bij ons kun je je aanhanger rijbewijs halen. Wij zitten in de buurt van Vianen en hebben geen wachtlijsten waardoor je meteen kunt starten met rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs.

Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage, dus jij hebt je rijbewijs binnen de kortste keren gehaald wanneer je voor ons kiest. Schrijf je vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Waarom rijschool van Bemmel

Wij vinden het belangrijk dat we leerlingen veilig en snel de weg op kunnen helpen met onze rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor aanhanger rijlessen, motor-, scooter- en autorijlessen. Daarnaast bieden wij ook heftruck rijlessen en diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. Dit doen we al meer dan twintig jaar met veel plezier.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten omdat we gemerkt hebben dat dit het beste werkt voor onze studenten. We hebben de volgende pakketten:

  • 4 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.
  • 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.
  • Opfriscursus met 3 uur praktijkles.

Tijdens de opfriscursus heb je geen examen, je hebt je aanhanger rijbewijs dan immers al gehaald. De opfriscursus is vooral fijn om je kennis en ervaring even op te frissen. Tijdens de cursus ga je aan de slag met aan- en afkoppelen en achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kunt jouw aanhanger rijbewijs enkel halen wanneer je al een B-rijbewijs hebt behaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Vianen of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Vianen
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!