Aanhanger rijbewijs halen Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Vianen

Wil jij je rijbewijs binnen no-time op zak hebben? Dan ben je bij rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Bij ons kun je je aanhanger rijbewijs halen. Wij zitten in de buurt van Vianen en hebben geen wachtlijsten waardoor je meteen kunt starten met rijlessen voor het behalen van je aanhanger rijbewijs.

Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage, dus jij hebt je rijbewijs binnen de kortste keren gehaald wanneer je voor ons kiest. Schrijf je vandaag nog in en haal je aanhanger rijbewijs zodat je straks met elke aanhanger kunt rijden.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Wij vinden het belangrijk dat we leerlingen veilig en snel de weg op kunnen helpen met onze rijopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor aanhanger rijlessen, motor-, scooter- en autorijlessen. Daarnaast bieden wij ook heftruck rijlessen en diverse cursussen zoals een antislipcursus of een theoriecursus. Dit doen we al meer dan twintig jaar met veel plezier.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met verschillende all-in pakketten omdat we gemerkt hebben dat dit het beste werkt voor onze studenten. We hebben de volgende pakketten:

  • 4 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.
  • 6 uur praktijkles, het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.
  • Opfriscursus met 3 uur praktijkles.

Tijdens de opfriscursus heb je geen examen, je hebt je aanhanger rijbewijs dan immers al gehaald. De opfriscursus is vooral fijn om je kennis en ervaring even op te frissen. Tijdens de cursus ga je aan de slag met aan- en afkoppelen en achteruitrijden met caravan of paardentrailer.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Je kunt jouw aanhanger rijbewijs enkel halen wanneer je al een B-rijbewijs hebt behaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Vianen of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Vianen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Vianen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!