Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in Vleuten

Zoek je een rijschool in de buurt van Vleuten waar jij je aanhanger rijbewijs wilt halen? Dan zijn wij de rijschool voor jou! Wij zorgen er voor dat je voorbereid je examen in gaat en dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Daarbij hebben wij ook geen wachtlijsten en kun je dus binnen de kortste keren beginnen met aanhanger rijlessen.

Aanhanger rijbewijs halen

Leer rijden met een aanhanger bij Rijschool van Bemmel!

Heb jij altijd al je aanhangerrijbewijs willen bemachtigen? Dan is dit je kans! Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten aan om te lessen voor je aanhanger rijbewijs. Zo krijg jij je E achter de B.
Aanhanger

Pakketten

Waarom rijschool van Bemmel

Wij helpen nu al meer dan twee decennia lang leerlingen aan een rijbewijs met diverse rijopleidingen. Je kunt namelijk bij ons ook terecht voor motor-, scooter of autorijlessen. Ook bieden wij heftruck rijlessen aan en kun je bij ons verschillende cursussen volgen, zoals een antislipcursus of theoriecursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met all-in pakketten. We hebben voor het halen van een aanhanger rijbewijs een pakket van 4 tot 6 uur praktijkles. Ook bieden wij een opfris pakket aan. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met het aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan- of paardentrailer. Beide pakketen bevatten het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het halen van een aanhanger rijbewijs is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Vleuten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Losse tarieven

Los uur tarief € 79,00 (60 minuten)
Tarief praktijkexamen € 330,00
Rijtest** gewenst bij pakket 1,2

Na rijtest geeft instructeur advies

€ 99,00 (90 minuten)

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023

geslaagd 16

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De rijschool voor aanhanger rijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen?

Schrijf je in!