Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vleuten

Zoek je een rijschool in de buurt van Vleuten waar jij je aanhanger rijbewijs wilt halen? Dan zijn wij de rijschool voor jou! Wij zorgen er voor dat je voorbereid je examen in gaat en dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Daarbij hebben wij ook geen wachtlijsten en kun je dus binnen de kortste keren beginnen met aanhanger rijlessen.

Waarom rijschool van Bemmel

Wij helpen nu al meer dan twee decennia lang leerlingen aan een rijbewijs met diverse rijopleidingen. Je kunt namelijk bij ons ook terecht voor motor-, scooter of autorijlessen. Ook bieden wij heftruck rijlessen aan en kun je bij ons verschillende cursussen volgen, zoals een antislipcursus of theoriecursus.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel werken we met all-in pakketten. We hebben voor het halen van een aanhanger rijbewijs een pakket van 4 tot 6 uur praktijkles. Ook bieden wij een opfris pakket aan. Dit pakket bevat 3 uur praktijkles waarin je oefent met het aan- en afkoppelen en oefent met achteruitrijden met caravan- of paardentrailer. Beide pakketen bevatten het van Bemmel leerboek en het CBR praktijkexamen.

Voorwaarden aanhanger rijbewijs

Om in aanmerking te komen voor het halen van een aanhanger rijbewijs is het belangrijk dat je je B-rijbewijs al hebt gehaald. De lessen in de pakketten voor het leren rijden met een aanhanger zijn gericht op bestuurders die al ervaring hebben met autorijden.

Het examen

Het CBR praktijkexamen duurt in totaal zo’n 45 minuten. Voor je in de auto stapt krijg je een aantal technische vragen. Na het examen hoor je direct of je bent geslaagd. Wanneer je jouw examen hebt behaald kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voor je BE rijbewijs binnen is.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je aanhanger rijbewijs in Vleuten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Schrijf je nu in!

rijschool voor aanhanger rijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Vleuten

Rijschool van Bemmel biedt in Vleuten en omgeving verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Vleuten?

Schrijf je nu in!