Motorrijbewijs Utrecht

Geen wachttijden, direct lessen

Dé rijschool voor het motorrijbewijs

Ben jij geïnteresseerd in het behalen van je motorrijbewijs? Bij Rijschool van Bemmel beschikken wij over ervaren rijinstructeurs. Wij zijn dan ook dé rijschool van Utrecht en helpen jou binnen no-time aan je motorrijbewijs. Je kunt bij ons dan ook snel aan de slag voor het behalen van je motorrijbewijs. Wij werken met ervaren instructeurs. Dit kun je zien aan ons hoge slagingspercentage!

motorrijles utrecht

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Leeftijd voor motorrijles

Vanaf 19,5 jaar kun je bij ons beginnen voor je motorrijbewijs. Je zult dan beginnen met het A2 motorrijbewijs. Vanaf je twintigste kun je hiervoor examen doen. Wil jij je volledige A rijbewijs halen? Dit is mogelijke vanaf 24 jaar. Je kunt ook je A rijbewijs halen wanneer je een A2 rijbewijs hebt met twee jaar ervaring. Het examen voor je motorrijbewijs bestaat uit twee delen. Je hebt het AVB gedeelte en het AVD gedeelte.   Bij AVB laat jij je bijzondere verrichtingen zien en bij AVD laat jij je verkeersdeelname op de openbare weg zien.

Veiligheid staat bij ons voorop. Het is dan ook belangrijk dat jij tijdens je motorrijlessen de juiste kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Bovendien is het erg belangrijk dat je schoenen draagt die je enkels beschermen. Beschik je zelf niet over motorkleding? Geen probleem! Je kunt bij ons gratis motorkleding lenen tijdens je motorrijlessen.

Meer weten?

Bij Rijschool van Bemmel is er veel mogelijk. Zoek jij een erkende rijschool in de omgeving van Utrecht? Bij Rijschool van Bemmel bieden wij diverse pakketten aan voor motorrijlessen. Wij kunnen jou ook begeleiden met je theorie-examen. Wij bieden namelijk ook theoriecursussen aan. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl.

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Utrecht

Rijschool van Bemmel biedt in Utrecht verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!