Motorrijles Benschop

Geen wachttijden, direct lessen
Bekijk pakketen

Rijschool Benschop

Wil je motorrijles in Benschop volgen en ben je nog op zoek naar een rijschool? Rijschool van Bemmel helpt jou binnen no-time de weg op! Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van onze leerlingen bij het halen van hun rijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten dus je kunt direct beginnen. Meld je vandaag nog aan om jouw A1, A2 of A motorrijbewijs te halen.

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel heeft ruim twintig jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen bij hun rijlessen. Je kunt bij ons diverse rijopleidingen volgen zoals motor, scooter, auto en heftruck. Wij bieden verschillende lespakketten voor onze rijopleidingen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Onze rij-instructeurs zijn deskundig, ervaren en helpen jou om zo snel mogelijk de weg op te kunnen. Dit kun je ook wel zien aan ons hoge slagingspercentage.

Vanaf 20 jaar kun je bij ons beginnen met motorrijles in Benschop. Dan krijg je les voor je A2 rijbewijs. Heb je je A2 rijbewijs al én 2 jaar ervaring? Dan kun je voor het volledige A rijbewijs gaan. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten totdat je 24 bent, want dan kun je gelijk beginnen met je volledige A rijbewijs. Veiligheid staat bij ons centraal en daarom is het belangrijk dat je beschermende kleding draagt tijdens de motorrijlessen. Denk bijvoorbeeld aan een helm, jas, schoenen, een broek en handschoenen. Je kunt bij ons beschermende kleding lenen (behalve de schoenen).

Het motorexamen

Voor het motorrijbewijs doe je verschillende examens. Je doet het AVB examen (voertuigbeheersing), het AVD examen (verkeersdeelname) en uiteraard het theorie-examen. Wanneer je moeite hebt om de theorie onder de knie te krijgen, kun je bij ons klassikaal of privé, een theoriecursus  volgen.

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in Benschop van Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

De rijopleidingen die we aanbieden in Benschop

Rijschool van Bemmel biedt in Benschop verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!