Motorrijles Bilthoven

Geen wachttijden, direct lessen
Bekijk pakketten

Rijschool in Bilthoven

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool die motorrijles in Bilthoven geeft? Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel en haal binnen no-time je motorrijbewijs! Onze ervaren instructeurs helpen jou zo snel mogelijk zelfstandig op weg en we hebben geen wachtlijsten, dus je kunt gelijk beginnen.

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens de rijlessen. Dit is wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. We bieden niet alleen motorrijlessen, maar ook rijlessen voor auto, scooter en aanhanger. Daarnaast kun je bij ons een aantal cursussen volgen zoals onze theoriecursus en antislipcursus. Het motorrijbewijs bestaat uit twee categorieën. Het A rijbewijs en het A2 rijbewijs. Het is afhankelijk van je leeftijd, je ervaring en de motor waar je op rijdt voor welke categorie rijbewijs je kunt gaan. Je mag starten met het A2 rijbewijs als je 20 jaar bent. Wanneer je je A2 rijbewijs hebt en twee jaar rijervaring, kun je beginnen met het volledige A rijbewijs. Je kunt ook wachten tot je vierentwintig bent, dan kun je gelijk voor het A rijbewijs gaan. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je bij ons beschermende kleding lenen tijdens de lessen. Denk aan een helm, een jack, handschoenen en een broek. Zorg er zelf voor dat je schoenen draagt die je enkels beschermen want deze hebben wij niet te leen.

Het motorexamen

Voor het motorrijexamen leg je twee examens af, het AVB examen en het AVD examen. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing en je zult voor dit examen een aantal bijzondere verrichtingen moeten doen. Bij het AVD examen word je getest op je verkeersdeelneming op de openbare weg. Uiteraard zul je eerst je theorie-examen moeten halen voordat je aan je praktijkexamen begint.

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in Bilthoven van Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Bilthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Bilthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!