Motorrijles IJsselstein

Schrijf je in voor één van onze rijopleidingen

Bekijk pakketten

Jouw rijschool in IJsselstein

Ben jij op zoek naar een goede rijschool waar je motorrijles in de regio IJsselstein kunt volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij zijn dé rijschool in IJsselstein en omgeving en bieden verschillende rijopleidingen aan. Onze ervaren instructeurs helpen jou binnen no-time én veilig jouw motorrijbewijs te halen. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, wat betekent dat je meteen kunt beginnen met lessen!

Rijschool Ijsselstein

Jouw rijschool in IJsselstein

Ben jij op zoek naar een goede rijschool waar je motorrijles in de regio IJsselstein kunt volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij zijn dé rijschool in IJsselstein en omgeving en bieden verschillende rijopleidingen aan.
Motor

Pakketten

Voorwaarden motorrijles in IJsselstein

Wanneer je 20 jaar oud bent kun je beginnen met het volgens van motorrijlessen. In dit geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je al een A2 rijbewijs én twee jaar rijervaring? Dan kun je examen doen voor het complete A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het volledige rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. Bij Rijschool van Bemmel hebben we verschillende lespakketten beschikbaar. Hierdoor is er voor ieder budget een passend pakket. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Tijdens onze lessen staat veiligheid voorop. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het motorrijden beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen.

Het motorexamen

Zodra je het theorie-examen hebt gehaald, kun je het praktijkexamen gaan doen. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk het AVB examen voor voertuigbeheersing en AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Voertuigbeheersing

Op een rustig terrein, bijvoorbeeld een grote parkeerplaats, leer je tijdens de motorrijlessen aan de motor te wennen. Samen met jouw rij-instructeur neem je twaalf verschillende bijzondere verrichtingen door. Op het examen moet je zeven van deze bijzondere verrichten goed moeten uitvoeren. Meer informatie over de bijzondere verrichten vind je hier. Slaag je voor dit examen, dan kun je starten met het AVD examen.

Verkeersdeelneming

Als je het AVB examen hebt gehaald, begin je met motorrijlessen op de openbare weg. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan jouw verkeersinzicht, je plaats op de weg en jouw kijkgedrag. Tijdens het examen worden deze punten getoetst door de examinator.

Meer weten?

Wil jij graag motorrijles volgen in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Kies uit een van de pakketten voor motorrijles. Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

De rijschool voor motorrijles in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Losse tarieven

Try the Bike € 75,00 (90 minuten)
Los uur tarief € 60,00 (60 minuten)
Vervolgpakket 10 uur € 590,00
Prive les 1 op 1 € 70,00 (60 minuten)
Verkeersexamen** € 325,00 (AVD)
Voertuigbeheersing examen** € 215,00 (AVB)
Theorie cursus
€ 99,00 (1 zaterdag excl. theorie examen)
Theorieles 1 op 1 € 49,00 ( per 60 minuten )
Theorie examen € 59,00
Theorie examen met extra tijd € 75,00
Theorieboek en Examentraining € 47,50
Theorieboek € 26,50
Internet kaart met 5 uur oefenen examens  € 17,50
Helm & Kleding tijdens de les Gratis

*Prijswijzigingen voorbehouden,  tarieven gelden per 20-09-2023
** de losse uren om naar een examen toe te rijden zitten niet bij het lespakket in.
Gezondheidsverklaring
deze verklaring dien je als kandidaat zelf via mijncbr.nl aan te schaffen

Motorrijles Ijsselstein
motorrijles Benschop

De rijschool voor motorrijles in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Wil jij je motorrijbewijs halen?

Schrijf je in!