Motorrijles IJsselstein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.
Bekijk pakketten

Jouw rijschool in IJsselstein

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in regio IJsselstein waar je motorrijles kunt volgen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij zijn dé rijschool in IJsselstein en omgeving en bieden verschillende rijopleidingen aan. Onze ervaren instructeurs helpen jou binnen no-time én op een veilige manier de weg op. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, wat betekent dat je meteen kunt beginnen met lessen!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor je motorrijbewijs, maar ook voor het behalen van je scooter- en autorijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om verschillende cursussen te volgen, zoals een antislipcursus en theoriecursus. Onze vakkundige instructeurs helpen jou snel, maar veilig de weg op en dit is terug te zien in ons hoge slagingspercentage.

Motorrijles IJsselstein

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Voorwaarden motorrijles in IJsselstein

Wanneer je 20 jaar oud bent kun je beginnen met het volgens van motorrijlessen. In dit geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je al een A2 rijbewijs én twee jaar rijervaring? Dan kun je examen doen voor het complete A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het volledige rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. Bij Rijschool van Bemmel hebben we verschillende lespakketten beschikbaar. Hierdoor is er voor ieder budget een passend pakket. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Tijdens onze lessen staat veiligheid voorop. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het motorrijden beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen.

Het motorexamen

Zodra je het theorie-examen hebt gehaald, kun je het praktijkexamen gaan doen. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk het AVB examen voor voertuigbeheersing en AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Voertuigbeheersing

Op een rustig terrein, bijvoorbeeld een grote parkeerplaats, leer je tijdens de motorrijlessen aan de motor te wennen. Samen met jouw rij-instructeur neem je twaalf verschillende bijzondere verrichtingen door. Op het examen moet je zeven van deze bijzondere verrichten goed moeten uitvoeren. Meer informatie over de bijzondere verrichten vind je hier. Slaag je voor dit examen, dan kun je starten met het AVD examen.

Verkeersdeelneming

Als je het AVB examen hebt gehaald, begin je met motorrijlessen op de openbare weg. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan jouw verkeersinzicht, je plaats op de weg en jouw kijkgedrag. Tijdens het examen worden deze punten getoetst door de examinator.

Meer weten?

Wil jij graag motorrijles volgen in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Kies uit een van de pakketten voor motorrijles. Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Start nu met motorrijlessen in IJsselstein

Schrijf je nu in!