Motorrijles Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.
Bekijk pakketten

Motorrijles in Linschoten

Geen wachttijden, direct lessen.

Ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in Linschoten geeft?  Meld je dan aan bij Rijschool van Bemmel en haal binnen no-time je motorrijbewijs! We hebben een hoog slagingspercentage omdat onze ervaren instructeurs hun uiterste best doen om jou zo snel en zo goed mogelijk het motorrijden te leren. Er zijn bij ons geen wachtlijsten dus je kunt direct beginnen met je motorrijles!

motorrijles Linschoten

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is dé rijschool voor Linschoten en de omgeving. Je kunt bij ons terecht voor diverse rijopleidingen. Als je je motorrijlessen bij ons wilt volgen kan dat vanaf 19,5 jaar. Je begint dan met het A2 rijbewijs. Heb je je A2 rijbewijs al en minimaal 2 jaar ervaring met motorrijden? Dan kun je je aanmelden voor het volledige A rijbewijs. Dit kan ook als je 24 jaar bent en nog geen ervaring hebt. Voor onze motorrijles in Linschoten is het belangrijk dat je beschermde kleding draagt. Deze stellen we gratis beschikbaar voor als je zelf nog niet in het bezit bent van motorkleding. Wij hebben een helm, handschoenen, een motorjack en een motorbroek. Zorg er wel voor dat je zelf schoenen aantrekt die je enkels beschermen!

Het motorexamen

Het motorexamen bestaat uit een AVB examen en een AVD examen. Het AVB examen bestaat uit voertuigbeheersing en hiervoor doe je een aantal bijzondere verrichtingen. Het AVD examen is voor de verkeersdeelneming op de openbare weg. Daarnaast leg je natuurlijk ook een theorie examen af. Voor je theorie examen kun je theoriecursus bij ons volgen.

Meer weten?

Er is ontzettend veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Linschoten?  Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen en we kunnen je ook begeleiden met je theorie-examen doormiddel van een theoriecursus. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Linschoten

Rijschool van Bemmel biedt in Linschoten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!