Motorrijles Maarssen

Geen wachttijden, direct lessen.
Bekijk pakketten

Rijschool in Maarssen

Wil jij je motorrijbewijs halen en en je nog op zoek naar een passende rijschool die motorrijles in Maarssen geeft? Volg de motorrijlessen bij Rijschool van Bemmel en je rijdt binnen no-time op je motor door het land. Wij hebben geen wachtlijsten dus je kunt gelijk van start. Schrijf je nu in! 

motorrijles Maarssen

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel zijn we ruim twintig jaar gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens onze rijlessen. Dit doen we met veel plezier én met succes want we hebben een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn zeer deskundig en hebben veel ervaring waardoor ze jou goed en snel de weg op helpen. Je kunt bij ons de reguliere motorrijles volgen, maar we geven ook motorrijlessen op een verlaagde motor voor personen vanaf 1.55 meter. Zo kunnen we nog meer personen de kans geven om te leren motorrijden. Naast onze motorrijlessen kun je bij ons rijles volgen voor auto, auto met aanhanger, scooter en heftruck. Verder kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals theoriecursus en antislipcursus.

Het motorrijbewijs

Het motorrijbewijs bestaat uit twee categorieën, het A2 rijbewijs en het A rijbewijs. Je kunt vanaf 20 jaar beginne met rijlessen voor het A2 Rijbewijs. Wanneer je je A2 rijbewijs op zak hebt en 2 jaar rijervaring, kun je beginnen met je A rijbewijs. Wil je liever gelijk voor je A rijbewijs gaan? Dat kan vanaf 24 jaar. Tijdens de rijlessen vinden we het belangrijk dat je beschermende kleding draagt en daarom kun je die van ons lenen. Wij hebben helmen, jassen, broeken en handschoenen. Alleen de schoenen zul je zelf mee moeten nemen. Wanneer je je theorie behaald hebt en de rijlessen hebt afgerond, kun je motorrijexamen gaan doen. Je wordt getest met het AVB examen (voertuigbeheersing) en het AVD examen (deelname op de openbare weg).

Interesse?

Heb je interesse in de motorrijles in Maarssen van Rijschool van Bemmel? We bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Maarssen

Rijschool van Bemmel biedt in Houten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!