Motorrijles Nieuwegein

Geen wachttijden, direct lessen
Bekijk pakketten

Motorrijschool in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een rijschool die motorrijles in Nieuwegein geeft? Schrijf je dan nu in bij Rijschool van Bemmel en start binnenkort met motorrijlessen! Rijschool van Bemmel is dé rijschool voor Nieuwegein en de omgeving. Een groot voordeel van onze rijschool is dat we geen wachtlijsten hebben waardoor je al snel kunt beginnen met motorrijles. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en dat is te zien aan ons hoge slagingspercentage.

Sta jij te springen  jouw motorrijbewijs te halen? Vraag dan nu een proefles aan. Wij zijn bereikbaar op 030-6368655 & op 06-11115236.

Schrijf je in
motorrijles nieuwegein

Motorrijschool in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een rijschool die motorrijles in Nieuwegein geeft? Schrijf je dan nu in bij Rijschool van Bemmel en start binnenkort met motorrijlessen! Rijschool van Bemmel is dé rijschool voor Nieuwegein en de omgeving. Een groot voordeel van onze rijschool is dat we geen wachtlijsten hebben waardoor je al snel kunt beginnen met motorrijles.

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

De rijschool voor motorlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Het motorexamen

Het praktijk motorexamen bestaat uit twee delen, namelijk de voertuigbeheersing (AVB) en de verkeersdeelneming op de openbare weg (AVD). Daarnaast heb je natuurlijk ook nog het theorie examen. Bij Rijschool van Bemmel helpen we je ook graag met de theorie door het aanbieden van theoriecursus, dit kan klassikaal of privé.

Voorwaarden motorrijles

Bij Rijschool van Bemmel kun je beginnen met motorrijles in Nieuwegein vanaf 19,5 jaar. Je begint met je A2 rijbewijs hiervoor kun je examen doen als je minimaal 20 jaar oud bent. Vervolgens kun je, als je 2 jaar ervaring hebt, beginnen met het A rijbewijs. Wanneer je 2 jaar ervaring hebt met je A2 rijbewijs kun je op je 22e al examen doen, heb je dit niet dan kun je pas examen doen op je 24e. Wil je motorrijles bij ons volgen, maar heb je nog geen motorkleding? Geen probleem! Wij hebben een helm, motorjack, motorbroek en handschoenen beschikbaar voor de motorrijlessen. Deze kun je gratis gebruiken, maar let er wel zelf op dat je de juiste schoenen aantrekt. Het is belangrijk dat de schoenen die je aantrekt, je enkels beschermen.

Meer weten?

Er is veel mogelijk bij Rijschool van Bemmel. Ben je op zoek naar motorrijles in Nieuwegein?  Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen en we kunnen je ook begeleiden met je theorie-examen doormiddel van een theoriecursus. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Naast motorrijlessen kun je meer verschillende rijlessen volgen. Denk hierbij aan jouw be rijbewijs halen of autorijles in de omgeving van Nieuwegein. 

Rijopleidingen in Nieuwegein

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwegein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Wil jij je motorrijbewijs halen?

Schrijf je nu in!