Motorrijles Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw motorrijschool in Vianen

Wil jij je motorrijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in Vianen geeft? Meld je dan nu aan bij Rijschool van Bemmel! Wij zijn dé rijschool van Vianen en de omgeving waar je terecht kunt voor diverse rijopleidingen. Onze instructeurs hebben veel ervaring waardoor je zo snel mogelijk de weg op kunt met je motor. Dit kun je wel zien aan ons hoge slagingspercentage. Daarnaast hebben we geen wachtlijst, dus je kunt gelijk beginnen!

Sta jij te springen  jouw motorrijbewijs te halen? Vraag dan nu een proefles aan. Wij zijn bereikbaar op 030-6368655 & op 06-11115236.

Schrijf je nu in!
motorrijles vianen

Jouw motorrijschool in Vianen

Wil jij je motorrijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool die motorrijles in Vianen geeft? Meld je dan nu aan bij Rijschool van Bemmel! Wij zijn dé rijschool van Vianen en de omgeving waar je terecht kunt voor diverse rijopleidingen. Geen wachtlijsten, direct beginnen!

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

De rijschool voor motorrijles in Vianen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

De motorrijlessen

Je kunt bij Rijschool van Bemmel motorrijles in Vianen volgen vanaf 19,5 jaar. Eerst volg je rijlessen voor je A2 rijbewijs en daarna kun je rijlessen volgen voor het volledige A rijbewijs. Voor je volledige A rijbewijs heb je of een A2 rijbewijs nodig met twee jaar ervaring of je kunt starten vanaf 24 jaar. Je kunt al wel eerder beginnen met motorrijles voor je A rijbewijs, maar als je nog geen ervaring hebt kun je pas vanaf 24 jaar examen doen. Tijdens de motorrijles heb je motorkleding nodig om jezelf te beschermen. Heb je zelf nog geen motorkleding? Dan kun je dat van ons lenen tijdens de lessen. We hebben een helm, motorbroek, motorjack en handschoenen voor je beschikbaar. Het is wel belangrijk dat je er zelf aan denkt om schoenen aan te doen waarbij je enkels beschermd zijn.

Het motorexamen

Het motorexamen bestaat natuurlijk uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Het praktische gedeelte is opgesplitst in twee delen. Je hebt het AVD examen en het AVB examen. Het AVD examen is voor de verkeersdeelneming op de openbare weg en het AVB examen is voor de bijzondere verrichtingen. Wil je hulp voor je theorie examen? Volg dan onze theoriecursus klassikaal of privé!

Meer weten?

Wil jij graag motorrijles volgen in Vianen? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Kies uit een van de pakketten voor motorrijles. Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Bij onze rijschool in de omgeving Vianen bieden wij ook diverse autorijlessen. Zo kun je lessen in een schakel of een automaat.

Rijopleidingen in Vianen

Rijschool van Bemmel biedt in Vianen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Ben jij klaar om jouw motorrijbewijs te halen?

Schrijf je nu in!