Motorrijles Zeist

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Zeist

Wil je motorrijles in Zeist gaan volgen en ben je nog op zoek naar een rijschool? Kom motorrijles volgen bij Rijschool van Bemmel en haal binnen no-time je rijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten dus je kunt gelijk aan de slag!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het geven van diverse rijopleidingen. We zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van onze leerlingen bij het behalen van rijbewijs. Je kunt bij ons diverse rijopleidingen volgen waaronder motor, auto, scooter en heftruck. Daarnaast bieden we motorrijles voor kleine personen. Hier hebben we verlaagde motors voor zodat ook zij de mogelijkheid hebben om het motorrijden te leren. Voor welk motorrijbewijs je motorrijles gaat volgen hangt af van je leeftijd en je ervaring. Ben je 20 jaar? Dan begin je met het A2 rijbewijs. Heb je je A2 rijbewijs en 2 jaar ervaring? Dan kun je met het volledige A rijbewijs beginnen, maar je kunt ook wachten totdat je 24 jaar bent en gelijk met het volledige A rijbewijs starten. Tijdens de motorrijlessen staat veiligheid centraal en daarom is het belangrijk om beschermende kleding te dragen. Je kunt bij ons een helm, jas, broek en handschoenen lenen. Als je dan zelf schoenen mee neemt die de enkels beschermen, ben je helemaal klaar om te gaan.

motorrijles zeist

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Het motorexamen

Tijdens het motorexamen worden er verschillende onderdelen getoetst. Eerst zal je voertuigbeheersing getoetst worden doormiddel van het AVB examen en je verkeersdeelneming op de openbare weg doormiddel van het AVD examen. Daarnaast leg je ook een theorie-examen af. Hiervoor kun je eventueel klassikaal of privé een theoriecursus volgen bij ons.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Rijschool van Bemmel biedt? Of ben je op zoek naar motorrijles in Zeist? Meld je dan aan voor onze rijlessen! Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Zeist

Rijschool van Bemmel biedt in Zeist verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!