Motorrijschool Achthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Achthoven

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in de omgeving van Achthoven? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Al jarenlang begeleiden onze vakkundige instructeurs leerlingen bij het behalen van hun motorrijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Schrijf je nu in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Kom je lessen bij onze rijschool, dan ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Wij begeleiden leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor je motor-, auto- en scooterrijbewijs, maar kun je ook leren om met een aanhanger en heftruck te rijden. Daarnaast kun je bij ons ook verschillende cursussen volgen, zoals een antislipcursus en theoriecursus. Onze instructeurs helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. In dat geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je hiervoor je examen gehaald én 2 jaar rijervaring? Dan kun je examen doen voor het volledige A rijbewijs. Wil je liever in één keer het complete rijbewijs halen, dan kan dit vanaf 24 jaar. We hebben diverse lespakketten beschikbaar, zo is er voor iedereen een passend pakket. Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. We hechten veel waarde aan veiligheid. Het is daarom van belang dat je tijdens de rijlessen beschermende kleding draagt, zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Mocht je zelf geen motorkleding hebben, dan kun je dit altijd bij ons lenen. 

Het motorexamen

Nadat je het theorie-examen hebt gehaald, kun je het motorexamen afleggen. Dit bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Achthoven of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-achthoven
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Achthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Achthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!