Motorrijschool Benschop

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Benschop

Wil jij graag rijlessen volgen bij een motorrijschool in de buurt van Benschop? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Door onze deskundige rij-instructeurs ben je altijd verzekerd van de juiste begeleiding. Er zijn geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Wacht niet langer, meld je nu aan en wie weet heb jij straks je motorrijbewijs!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor je motorrijbewijs, maar ook voor je scooter- en autorijbewijs en voor het leren rijden met een aanhanger of heftruck. Daarnaast is er de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen, bijvoorbeeld een antislipcursus en een theoriecursus. De instructeurs van Rijschool van Bemmel helpen jou zo snel en veilig mogelijk de weg op. Hierdoor heb je binnen no-time je rijbewijs. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Wanneer je 20 jaar bent, kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. Je start in dat geval met het A2 rijbewijs. Als je hiervoor bent geslaagd en je 2 jaar rijervaring hebt, kun je gaan afrijden voor het complete A rijbewijs. Je zou ook in één keer kunnen gaan voor het complete rijbewijs. Hier moet je 24 jaar voor zijn. Wij hebben verschillende lespakketten beschikbaar. Zo is er voor elk budget een passend pakket. De inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor zijn bij de prijzen inbegrepen. Tijdens de rijlessen is veiligheid erg belangrijk. Het is dan ook van belang dat je beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Als je zelf geen motorkleding hebt kun je dit altijd bij ons lenen. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken. 

Het motorexamen

Na het behalen van je theorie-examen, kun je gaan afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee aparte onderdelen. Eerst maak je het AVB examen voor voertuigbeheersing. Daarna doe je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Benschop of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool Benschop
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Benschop

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Benschop

Rijschool van Bemmel biedt in Benschop verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!