Motorrijschool Bilthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Bilthoven

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Bilthoven en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur. Met de hulp van onze vakkundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. We hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen aan de slag. Schrijf je nu in en wie weet rij jij straks rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je een rijopleiding volgt bij onze rijschool, dan ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al ruim twintig jaar begeleiden wij onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor je motor-, scooter- en autorijbewijs, maar je kunt ook leren om met een aanhanger en heftruck te rijden. Daarnaast is het mogelijk om bij ons verschillende cursussen te volgen, zoals een antislipcursus en een theoriecursus. Onze instructeurs helpen jou zo snel en veilig mogelijk de weg op. Dit is ook wel te zien aan het hoge slagingspercentage dat wij hebben.

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar mag starten met motorrijlessen voor het A2 rijbewijs. Wanneer je hiervoor bent geslaagd en je 2 jaar rijervaring hebt, mag je gaan voor het volledige A rijbewijs. Haal je dit liever in één keer, dan kan dat vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft verschillende lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen wel een passend pakket. De prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Denk hierbij een een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding? Dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen. 

Het motorexamen

Je start met het theorie-examen om vervolgens te kunnen afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk AVB en AVD. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing. Daarna maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Bilthoven of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-bilthoven
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Bilthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Bilthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Bilthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!