Motorrijschool De Bilt

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in De Bilt

Zoek jij een motorrijschool in De Bilt en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Met behulp van onze deskundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Meld je nu aan en wie weet  ben jij straks de trotse eigenaar van je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Volg je een rijopleiding bij onze rijschool, dan ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens hun rijopleiding. Bij Rijschool van Bemmel kun je onder andere terecht voor je motor-, scooter- en autorijbewijs. Ook kun je leren om met een aanhanger en heftruck te rijden en heb je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen, zoals een antislipcursus en een theoriecursus. Onze instructeurs helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Wanneer je 20 jaar bent kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. In dat geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs en 2 jaar rijervaring? Dan kun je gaan voor het complete A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het volledige rijbewijs, dan kan dat vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft meerdere lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. Wij vinden veiligheid tijdens de motorrijlessen erg belangrijk. Daarom is het van belang om beschermende kleding te dragen zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding? Dan kun je dit altijd bij ons lenen. 

Het motorexamen

Nadat je bent geslaagd voor het theorie-examen, kun je beginnen met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je start met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in De Bilt of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-de-bilt
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in De Bilt

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in De Bilt

Rijschool van Bemmel biedt in De Bilt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!