Motorrijschool Houten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Houten

Zoek jij een motorrijschool in de omgeving van Houten? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Door onze vakkundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen van start. Schrijf je nu in en wie weet rij jij straks rond op je eigen motor!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Als je kiest voor een rijopleiding bij onze rijschool, ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al ruim twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens hun rijopleiding. Onze instructeurs helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

motorrijschool houten

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je starten met het volgen van motorrijlessen. In dat geval start je met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs gehaald én 2 jaar rijervaring, dan kun je gaan voor het volledige A rijbewijs. Wil je liever in één keer dit rijbewijs halen, dan kan dat vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft meerdere lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen wel een passend pakket. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en het huren van de motor. Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Het is daarom van belang om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het mogelijk om dit bij ons te lenen.

Het motorexamen

Na het behalen van je theorie-examen kun je afrijden voor het motorexamen. Dit bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Daarna volgt het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Houten of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in Houten

Rijschool van Bemmel biedt in Houten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!