Motorrijschool IJsselstein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in IJsselstein

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no-time je motorrijbewijs haalt. Dat kun je wel zien aan ons hoge slagingspercentage. En wist je dat er bij ons geen wachtlijsten zijn? Dit betekent dat je meteen kun starten met lessen! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Je kunt bij ons een rijopleiding volgen voor de motor, auto, scooter, heftruck en nog veel meer. Daarnaast bieden we diverse cursussen zoals een theoriecursus  en antislipcursus.

Het motorrijbewijs bestaat uit twee delen. Wanneer je twintig jaar oud bent, kun je gaan voor het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs én twee jaar rijervaring, dan kun je starten met het volledige A rijbewijs. Haal je het complete rijbewijs liever in één keer, dan kan dit vanaf 24 jaar.

All-in pakketten

Als motorrijschool in IJsselstein bieden we vijf verschillende lespakketten aan. Zo hebben we voor ieder budget een passend pakket. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Het is daarom van belang dat je tijdens de motorrijlessen beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding beschikbaar? Dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen.

Het motorexamen

Heb je het theorie-examen gehaald, dan mag je afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk het AVB examen voor voertuigbeheersing en het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Voertuigbeheersing

Tijdens de motorrijlessen leer je op een rustig terrein, bijvoorbeeld een grote parkeerplaats, wennen aan het voertuig. Samen met je rij-instructeur neem je twaalf bijzondere verrichten door. Op het examen zul je zeven van deze verrichten goed moeten uitvoeren. Meer informatie over de verrichtingen vind je hier.  Slaag je voor dit examen, dan kun je beginnen met het AVD examen.

Verkeersdeelneming

Als je het AVB examen hebt gehaald, ga je motorrijlessen volgen op de openbare weg. Tijdens deze lessen wordt er onder andere gelet op jouw verkeersinzicht, je plaats op de weg en je kijkgedrag. Deze onderdelen worden uitvoerig getoetst door de examinator.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in IJsselstein of over onze diensten?  Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

motorrijschool IJsselstein
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!