Motorrijschool Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Leidsche Rijn

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in de omgeving van Leidsche Rijn? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Door onze deskundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. We hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Meld je aan en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Volg je een rijopleiding bij onze rijschool, dan ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al ruim twintig jaar zetten wij ons in voor onze leerlingen. Bij Rijschool van Bemmel kun je niet alleen terecht voor je motor-, scooter- en autorijbewijs, maar kun je ook verschillende cursussen volgen, zoals een theoriecursus en een antislipcursus. Onze instructeurs helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Je kunt starten met het volgen van motorrijlessen vanaf 20 jaar. Je begint dan met het A2 rijbewijs. Zodra je het A2 rijbewijs hebt met 2 jaar rijervaring, kun je gaan voor het complete A rijbewijs. Wil je liever in één keer voor het volledige rijbewijs gaan, dan kan dit vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft meerdere lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. Onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en het huren van de motor. Wij vinden veiligheid erg belangrijk. Daarom is het van belang om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen, zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het altijd mogelijk om dit van ons te lenen. 

Het motorexamen

Nadat je voor het theorie-examen bent geslaagd, kun je beginnen met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je start met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Leidsche Rijn of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-leidsche-rijn
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Leidsche Rijn

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel biedt in Leidsche Rijn verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!