Motorrijles Lopik

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Lopik

Wil jij je motorrijbewijs halen en ben je nog op zoek naar een motorrijschool in Lopik? Volg dan motorrijlessen bij Rijschool van Bemmel! Wij hebben geen wachtlijsten en een enorm hoog slagingspercentage. Meld je nu aan en haal binnen no-time je motorrijbewijs.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel heeft ruim twintig jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Wij bieden rijopleidingen voor motor, scooter, auto, heftruck en meer. Daarnaast kun je bij ons diverse cursussen volgen zoals onze antislipcursus en theoriecursus. Je kunt bij ons het A2 en A motorrijbewijs halen. Voor welk rijbewijs je lessen gaat volgen is afhankelijk van je leeftijd, je ervaring en de motor waar je op rijdt. Vanaf twintig jaar kun je beginnen met het A2 rijbewijs. Wil je liever het volledige rijbewijs? Dan kun je starten vanaf vierentwintig jaar of wanneer je je A2 rijbewijs hebt en twee jaar ervaring.

All-in pakketten

Bij Rijschool van Bemmel hebben we voor iedereen een passend pakket. Al onze pakketten en prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. Wij vinden veiligheid ontzettend belangrijk tijdens het motorrijden en daarom kun je bij ons beschermende kleding lenen zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Alleen schoenen hebben wij niet te leen dus zorg dat je zelf zorgt voor schoenen die je enkels beschermen.

Het motorexamen

Na het behalen van je theorie examen en het afronden van de lessen kun je gaan afrijden. Het motorrijexamen bestaat uit twee onderdelen het AVB examen, voor voertuigbeheersing en het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Lopik of over onze diensten?  Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

motorrijles-Lopik
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Lopik

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Lopik

Rijschool van Bemmel biedt in Lopik verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!