Motorrijschool Maarssen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Maarssen

Zoek jij een motorrijschool in omgeving Maarssen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Met behulp van onze deskundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Dus wacht niet langer, schrijf je in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Als je een rijopleiding volgt bij onze rijschool, ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het halen van je motor-, scooter- en autorijbewijs, maar ook voor het leren rijden met een aanhanger of heftruck. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om cursussen bij ons te volgen, zoals een theoriecursus en antislipcursus. Onze instructeurs helpen jou altijd om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Je mag starten met motorrijlessen vanaf 20 jaar. Je begint dan met het A2 rijbewijs. Heb je dit rijbewijs gehaald en 2 jaar rijervaring? Dan kun je gaan voor het complete A rijbewijs. Haal je dit liever in één keer? Dat kan vanaf 24 jaar. Bij Rijschool van Bemmel hebben we verschillende pakketten, dus er is voor iedereen wel een passend pakket. Bij de prijzen van onze pakketten zijn de inschrijfkosten, verzekeringskosten en huur van de motor inbegrepen. Veiligheid tijdens de motorrijlessen is het erg belangrijk. Daarom is het van belang dat je beschermende kleding draagt, zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Beschik je zelf niet over motorkleding, dan kun je dit altijd bij ons lenen. 

Het motorexamen

Je begint met het theorie-examen. Daarna kun je starten met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Maarssen of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-maarssen
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Maarssen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Maarssen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarssen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!