Motorrijschool Maarsseveen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Maarsseveen

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Maarsseveen en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Met de hulp van onze vakkundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je rijbewijs. Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt direct starten. Wacht niet langer, meld je nu aan en wie weet toer jij binnenkort op de motor door het land!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Volg je een rijopleiding bij onze rijschool, dan ben je altijd verzekerd van de juiste begeleiding. Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons onder andere terecht voor het halen van je motor-, scooter- en autorijbewijs en het leren van rijden met een aanhanger en een heftruck. Verder is het mogelijk om verschillende cursussen bij ons te volgen, zoals een antislipcursus en een theoriecursus. Onze instructeurs helpen jou zo snel en veilig mogelijk de weg op. Dit zie je terug in ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Je mag beginnen met motorrijlessen vanaf 20 jaar. In dat geval start je met het A2 rijbewijs. Wanneer je dit hebt gehaald en 2 jaar rijervaring hebt, kun je gaan afrijden voor het volledige A rijbewijs. Ga je liever in één keer voor het complete rijbewijs, dan kan dit vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft verschillende lespakketten beschikbaar. Voor iedereen is er dus een passend pakket. De inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig zitten bij de prijzen van de pakketten inbegrepen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is het van belang om tijdens de motorrijlessen beschermende kleding te dragen. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding? Dan kun je dit altijd bij ons lenen. 

Het motorexamen

Nadat je bent geslaagd voor het theorie-examen, kun je starten met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee onderdelen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Maarsseveen of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-maarsseveen
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Maarsseveen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Maarsseveen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarsseveen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!