Motorrijschool Nieuwegein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een motorrijschool in Nieuwegein en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je goed! Doordat er bij ons geen wachtlijsten zijn, kun je direct starten met lessen. Onze ervaren instructeurs helpen jou snel en veilig de weg op. Schrijf je nu in en wie weet rijd jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Voorwaarden motorrijles

Bij Rijschool van Bemmel kun je vanaf 19,5 jaar beginnen met je motorrijlessen. Je start dan met je A2 rijbewijs. Hiervoor kun je examen doen als je 20 jaar of ouder bent. Heb je je examen gehaald en beschik je over 2 jaar rijervaring? Dan kun je het A rijbewijs halen. Ga je liever in één keer voor het volledige rijbewijs, dan kan dat vanaf 24 jaar. 

All-in pakketten

Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende lespakketten aan zodat er voor iedereen iets passends is. Alle pakketten en prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. Wil je graag motorrijles volgen, maar heb je niet de juiste kleding? Geen probleem! Beschermende kleding zoals een helm, jas, broek en handschoenen kun je bij ons gratis gebruiken. Het enige waar je zelf aan hoeft te denken zijn je schoenen. Het is namelijk belangrijk om schoenen aan te trekken die je enkels beschermen. 

Het motorexamen

Voor je motorrijbewijs moet je verschillende examens afleggen. Je begint met je theorie-examen. Vervolgens maak je het AVB examen, voor voertuigbeheersing en het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.  

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Nieuwegein of over onze diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-nieuwsgein
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwegein

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwegein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!