Motorrijschool Utrecht

Geen wachttijden, direct lessen
Bekijk pakketten

Motorrijschool Utrecht

Ben je op zoek naar motorrijschool in Utrecht? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Door onze ervaren instructeurs heb jij binnen no-time je motorrijbewijs. We hebben geen wachtlijsten en dus kun je direct van start. 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleidingen van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons het A2 en A motorrijbewijs halen. Afhankelijk van je leeftijd, je ervaring en de motor waar je op gaat rijden wordt bepaald voor welk rijbewijs je kunt gaan. Vanaf twintig jaar kun je starten met het A2 rijbewijs. Liever in één keer gaan voor je volledige rijbewijs? Dan kun je starten van vierentwintig jaar of wanneer je je A2 rijbewijs hebt met twee jaar rijervaring. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Utrecht of over onze diensten?  Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

motorrijschool utrecht

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Motorrijschool Utrecht

Naast een motorrijbewijs kun je bij ons ook terecht voor het volgen van autorijlessen, het leren rijden met een aanhanger en nog veel meer! Daarnaast is het mogelijk om bij ons diverse cursussen te volgen zoals onze antislipcursus en theoriecursus.

All-in pakketten

Bij Rijschool van Bemmel bieden we verschillende lespakketten aan. Zo is er voor ieder wat wils. Alle prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de motor. Veilig rijden staat bij ons centraal en bij motorrijden is het van belang dat je beschermende kleding draagt. Daarom is het bij ons mogelijk om de helm, jas, broek en handschoenen te lenen. De beschermende schoenen dien je zelf te regelen.

Het motorexamen

Nadat je het theorie-examen hebt gehaald en je lessen hebt afgerond kun je gaan afrijden. Het motorrijexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk het AVB examen voor voertuigbeheersing en het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Utrecht of over onze diensten?  Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl.

De rijopleidingen die we aanbieden in Utrecht

Rijschool van Bemmel biedt in Utrecht verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Start nu met motorrijlessen in Utrecht

Schrijf je nu in!