Motorrijles Vianen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Vianen

Ben je op zoek naar een motorrijschool in de omgeving van Vianen? Bij Rijschool van Bemmel kun je binnen no-time veilig de weg op! Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van onze leerlingen bij het halen van hun motorrijbewijs. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt gelijk starten met lessen! Meld je vandaag nog aan en wie weet rijd jij binnenkort rond op je eigen motor. 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Met onze ruim twintig jaar lange ervaring begeleiden wij elke dag leerlingen bij hun rijlessen. Je kunt bij ons voor verschillende rijopleidingen terecht zoals scooter, auto, heftruck en natuurlijk de motor. Naast deze rijlessen kun je bij Rijschool van Bemmel ook verschillende cursussen volgens zoals een theoriecursus en de antislipcursus. Onze rij-instructeurs zijn deskundig en helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit kun je ook wel zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je starten met het volgen van motorrijlessen. Je begint dan met je A2 rijbewijs. Heb je je A2 rijbewijs ‘en 2 jaar rijervaring? Dan kun je voor het volledige A rijbewijs gaan. Wil je liever in één keer voor het A rijbewijs gaan, dan kan dit vanaf 24 jaar. Veiligheid staat bij ons voorop. Het is daarom belangrijk dat je tijdens de motorrijlessen beschermende kleding draagt. Denk hierbij aan een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan kun je dit bij ons lenen. 

Het motorrijbewijs

Nadat je je theorie-examen hebt gehaald, zul je nog twee examenonderdelen moet afleggen. Je begint met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Daarna volgt het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Vianen of over onze diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-vianen
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Vianen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Vianen

Rijschool van Bemmel biedt in Vianen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
motorrijschool-vianen
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!