Motorrijschool Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Vleuten

Zoek jij een motorrijschool in Vleuten en omstreken? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Met behulp van onze deskundige rij-instructeurs haal jij binnen no-time je motorrijbewijs. We hebben geen wachtlijsten, dus kunt meteen beginnen met lessen. Schrijf je in en wie weet toer jij binnenkort rond op je eigen motor! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Wanneer je kiest voor een rijopleiding bij onze rijschool, ben je verzekerd van de juiste begeleiding. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van onze leerlingen tijdens hun rijopleiding. Bij Rijschool van Bemmel kun je onder andere terecht voor het halen van je motor, scooter- en autorijbewijs. Daarnaast is het bij ons mogelijk om verschillende cursussen te volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Onze instructeurs helpen jou om zo snel en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Als je 20 jaar bent kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. Het gaat dan om het halen van je A2 rijbewijs. Zodra je dit rijbewijs hebt gehaald en 2 jaar rijervaring hebt, kun je het volledige A rijbewijs halen. Wil je liever in één keer het complete rijbewijs halen, dan kan dit vanaf 24 jaar. Rijschool van Bemmel heeft meerdere lespakketten, zodat er voor iedereen voldoende keus is. De prijzen van onze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en het huren van het lesvoertuig. Veiligheid tijdens de rijlessen is erg belangrijk. Daarom is het van belang dat je beschermende kleding draagt. Denkt hierbij een een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding, dan is het mogelijk om dit bij ons te lenen. 

Het motorexamen

Zodra je bent geslaagd voor het theorie-examen kun je gaan afrijden. Het motorexamen bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst komt het AVB examen voor voertuigbeheersing. Daarna maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Vleuten of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool-vleuten
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Vleuten

Rijschool van Bemmel biedt in Vleuten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!