Motorrijschool Zeist

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Rijschool in Zeist

Zoek jij een motorrijschool in de omgeving van Zeist? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Door onze ervaren rij-instructeurs ben je altijd verzekerd van de juiste begeleiding. We hebben geen wachtlijsten, dus je kunt direct bij ons aan de slag. Wacht niet langer, schrijf je nu in en wie weet heb jij straks je motorrijbewijs! 

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onze leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor je motor-, scooter- en autorijbewijs, maar ook voor het leren rijden met een aanhanger en heftruck. Daarnaast is het mogelijk om verschillende cursussen bij ons te volgen zoals een theoriecursus en een antislipcursus. Onze instructeurs helpen jou zo snel en veilig mogelijk de weg op. Hierdoor haal jij binnen no-time je rijbewijs. Dit is ook wel te zien aan ons hoge slagingspercentage. 

Voorwaarden motorrijles

Vanaf 20 jaar kun je beginnen met het volgen van motorrijlessen. In dat geval ga je voor het A2 rijbewijs. Als je hiervoor bent geslaagd én je 2 jaar rijervaring hebt, kun je gaan afrijden voor het volledige A rijbewijs. Wanneer je 24 jaar bent is het ook mogelijk om direct te gaan voor het complete rijbewijs. Rijschool van Bemmel heeft verschillende lespakketten beschikbaar. Zo is er voor iedereen een passend pakket. In onze pakketten zijn de inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig inbegrepen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk dat je tijdens de motorrijlessen beschermende kleding draagt zoals een helm, jas, broek en handschoenen. Heb je zelf geen motorkleding? Dan is het altijd mogelijk om dit bij ons te lenen. Zelf hoef je dan alleen maar te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken. 

Het motorexamen

Wanneer je bent geslaagd voor het theorie-examen, kun je beginnen met afrijden. Het motorexamen bestaat uit twee verschillende onderdelen. Je start met het AVB examen voor voertuigbeheersing. Vervolgens maak je het AVD examen voor verkeersdeelneming op de openbare weg. 

Interesse?

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Zeist of over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

motorrijschool Zeist
Schrijf je in

Jouw partner voor rijlessen in Zeist

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

De rijopleidingen die we aanbieden in Zeist

Rijschool van Bemmel biedt in Zeist verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!