Scooter rijbewijs halen Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Linschoten

Woon jij in Achthoven en omstreken en wil je eindelijk je scooter rijbewijs halen? Bij Rijschool van Bemmel ben je aan het juiste adres! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, waardoor je gelijk kun starten met lessen! Schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je namelijk niet alleen je scooter rijbewijs halen, maar ook je motor- en autorijbewijs! Verder leren we je om met een heftruck en aanhanger te rijden en je kunt bij ons terecht voor cursussen als de theoriecursus en antislipcursus. Vanaf 15,5 jaar kun je gaan voor het scooter theorie-examen. Ben je 16 jaar, dan is het tijd om af te rijden!

All-in pakketten

Rijschool van Bemmel heeft twee scooter lespakketten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor het pakket dat bij jou past. De prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Het is ook mogelijk om losse lessen of examens te kopen. Wij zorgen voor een helm en de communicatieapparatuur. Zelf moet je er op letten dat je hoge schoenen aantrekt die je enkels bedekken en eventueel warme/regenkleding.

Het examen

Het praktijkexamen duurt vaak rond de 45 minuten. Je krijgt van de examinator een portofoon mee om tijdens de rit te communiceren. Hij zal op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je daadwerkelijk de weg op gaat, krijg je eerst een paar technische vragen over de scooter gesteld. Daarna start je met rijden. Na het examen krijg je meteen te horen of je bent geslaagd. Is dit het geval, dan kun je de volgende dag een afspraak bij het gemeente huis maken om je rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen heb je dan eindelijk je scooter rijbewijs in handen! Meer informatie over het examen vind je hier

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Achthoven of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

scooter rijbewijs halen achthoven
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Achthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Achthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Achthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!