Scooter rijbewijs halen Benschop

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Benschop

Woon jij in Benschop en ben je op zoek naar een rijschool waar je binnen no-time je scooter rijbewijs kunt halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt direct van start met het volgen van lessen. Verder hebben we een hoog slagingspercentage. Hierdoor is de kans erg groot dat je voor je het weet je rijbewijs op zak hebt. Wacht daarom niet langer, schrijf je vandaag nog en wie weet toer jij binnenkort op je eigen scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Onze ervaren rij-instructeurs helpen jou snel en vooral veilig de weg op. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het halen van je scooter rijbewijs, maar ook voor het volgen van motor- en autorijlessen. Ook kun je leren hoe je met een aanhanger en heftruck moet rijden en hebben we cursussen die je kunt volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Je mag het theorie-examen voor de scooter halen als je 15,5 jaar bent. Ben je 16 jaar én ben je geslaagd voor het theorie0-examen, dan mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben twee verschillende lespakketten waaruit je kunt kiezen als je je rijbewijs wil halen. De prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Je kunt er ook voor kiezen om losse lessen en/of examens te nemen. Wij zorgen voor een helm en communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

In totaal duurt het praktijkexamen ongeveer 45 minuten. Van ons krijg je een portofoon mee om tijdens het examen met de examinator te kunnen communiceren. Hij zal op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je de weg op gaat, krijg je eerst technische vragen over de scooter.  Vervolgens start het praktijkgedeelte. Zodra het examen is afgelopen, hoor je of je bent geslaagd. Als je het hebt gehaald, kun je voor de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis bij jou in de buurt om je rijbewijs aan te vragen. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Benschop of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen Zeist
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Benschop

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Benschop

Rijschool van Bemmel biedt in Benschop verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Benschop?

Schrijf je nu in!