Scooter rijbewijs halen Bilthoven

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Bilthoven

Woon jij in of in de buurt van Bilthoven en ben je ready om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij hebben geen wachtlijsten, waardoor je meteen kun starten met het volgen van rijlessen. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage. De kans dat jij binnen no-time je rijbewijs in je zak kan steken als je bij ons komt lessen is dus erg groot. Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort op je eigen scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar begeleiden we bij Rijschool van Bemmel leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen veilig en snel de weg op. Bij ons haal je namelijk niet alleen je scooter rijbewijs, maar kun je ook een motor- en autorijopleiding volgen. Ook kun je bij ons leren hoe je met een heftruck en aanhanger moeten rijden en hebben we verschillende cursussen die je kunt volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Ben je 15,5 jaar oud, dan mag je proberen je theorie-examen voor de scooter te halen. Vanaf 16 jaar mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben twee verschillende lespakketten beschikbaar voor het halen van je rijbewijs. Hierbij zijn de inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig inbegrepen. Je kunt bij ons ook losse lessen en/of examen nemen. Wij zorgen voor een helm en communicatieapparatuur. Zelf moet je regelen dat je tijdens de lessen schoenen draagt die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

Het examen duurt alles bij elkaar ongeveer 45 minuten. Om te zorgen dat je het examen goed kunt afleggen, krijg je een portofoon mee. Op deze manier kun je tijdens het examen communiceren met de examinator. Tijdens de rit zal hij op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je rit op de scooter begint, krijg je eerst wat technische vragen over het voertuig. Vervolgens ga je de weg op. Als het examen is afgelopen, hoor je meteen of je bent geslaagd. Heb je het gehaald, dan kun je de volgende dag bij het gemeentehuis bij jou in de buurt een afspraak maken voor het aanvragen van je rijbewijs. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitten van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Bilthoven of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen bilthoven
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Bilthoven

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Bilthoven

Rijschool van Bemmel biedt in Bilthoven verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Bilthoven?

Schrijf je nu in!