Scooter rijbewijs halen De Bilt

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in De Bilt

Woon jij in De Bilt en ben je er klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Daarnaast hebben we een groot slagingspercentage. Het kan haast dus niet missen dat, als je bij ons komt lessen, je binnen no-time je rijbewijs in je zak kunt steken. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag in en wie weet toer jij binnenkort op je scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Bij Rijschool van Bemmel helpen we al meer dan twintig jaar leerlingen veilig en snel de weg op. Dit doen we door ze deskundig te begeleiden tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je namelijk niet alleen je scooter rijbewijs halen, maar kun je ook motor- en autorijlessen volgen. Daarnaast kun je bij ons leren om met een heftruck en aanhanger te rijden en hebben we verschillende cursussen die je kunt volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Vanaf 15,5 jaar mag je een poging doen om het theorie-examen voor je scooter te halen. Ben je 16 jaar en heb je het theorie-examen gehaald, dan mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

Voor het halen van je scooter rijbewijs hebben we twee verschillende lespakketten. De inschrijfkosten, verzekeringskosten en huur van de scooter zijn bij de prijzen van de pakketten inbegrepen. Het is eventueel ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Wij regelen een helm en communicatieapparatuur voor je. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Om ervoor te zorgen dat je het examen goed kunt afleggen, krijg je een portofoon mee, zodat je tijdens het examen met de examinator kunt communiceren. Hij zal tijdens de rit op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat de rit begint krijg je eerst wat technische vragen over het voertuig. Vervolgens begint het praktijkgedeelte en ga je de weg op. Wanneer dit onderdeel is afgesloten, hoor je meteen of je bent geslaagd. Is dit het geval, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Na circa 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in De Bilt of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen de bilt
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in De Bilt

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in De Bilt

Rijschool van Bemmel biedt in De Bilt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in De Bilt?

Schrijf je nu in!