Scooter rijbewijs halen Hagestein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Hagestein

Ben jij woonachtig in Hagestein en zoek je een rijschool om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met lessen. Dus wachtliep langer, schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort op je scooter rond in Hagestein!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is al ruim twintig jaar lang specialist in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor je scooter rijbewijs, maar kun je ook je motor- en autorijbewijs halen. Daarnaast kun je bij ons opleidingen volgen om met een heftruck en aanhanger te mogen rijden en heb je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen, zoals een antislipcursus en theoriecursus. Je mag je theorie-examen voor je scooter halen vanaf 15,5 jaar. Ben je 16 jaar, dan kun je afrijden voor het praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben diverse lespakketten beschikbaar om je scooter rijbewijs te halen. De prijzen van onze lespakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huurt van de scooter. Het is echter ook mogelijk om lose lessen en/of examens te nemen. Wij regelen voor jou een helm en de communicatieapparatuur. Zelf moet je alleen zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warme/regenkleding.

Het examen

Het examen duurt ongeveer 45 minuten. Voordat het examen begint krijg je een portofoon mee om te communiceren met de examinator. Tijdens de rit rijdt hij op zijn eigen scooter achter je aan. Voorafgaand krijg je eerst wat technische vragen over het voertuig. Daarna begint het examen. Als de rit is afgelopen, hoor je direct of je bent geslaagd. Is dit het geval, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotste eigenaar van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Hagestein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen hagestein
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Hagestein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Hagestein

Rijschool van Bemmel biedt in Hagestein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Hagestein?

Schrijf je nu in!