Scooter rijbewijs halen IJsselstein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in IJsselstein

Heb jij altijd al in IJsselstein je scooter rijbewijs willen halen? Dan is dit je kans! Kom rijlessen volgen bij Rijschool van Bemmel. Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen van start. Dus wacht niet langer, schrijf je nu in en rij binnen no-time op je scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor je scooter rijbewijs maar ook voor je motor- en autorijbewijs en kun je leren om met een heftruck en aanhanger te rijden. Daarnaast is het mogelijk om diverse cursussen volgen zoals een theoriecursus en antislipcursus. Vanaf 15,5 jaar mag je het theorie-examen proberen te halen. Je mag gaan afrijden voor het praktijkexamen als je 16 jaar oud bent.  

All-in pakketten

Voor het volgen van scooter rijlessen hebben we twee soorten pakketten. Deze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Wij zorgen voor de kleding, de helm en communicatieapparatuur. Zelf zorg je voor hoge schoenen die je enkels bedekken en warme/regenkleding. 

Het examen

Het examen duurt ongeveer 45 minuten. Van de examinator krijg je een portofoon om te communiceren. Hij zal tijdens het examen op zijn scooter achter je aan rijden. Voorafgaand worden er een paar technische vragen over het voertuig gesteld. Vervolgens start het examen Na de rit wordt direct de uitslag verteld. Heb je je rijbewijs gehaald, dan kun je de volgende dag naar het gemeentehuis bellen voor een afspraak om het rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! 

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in IJsselstein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen ijsselstein
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!