Scooter rijbewijs halen Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Leidsche Rijn

Woon jij in Leidsche Rijn en ben je ready om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Bij ons zijn er geen wachtlijsten, wat betekent dat je meteen kunt starten met lessen. Waar wacht je op? Schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar lang is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Naast dat je bij ons terecht kunt voor het halen van je scooter rijbewijs, kun je bij ons ook een motor- en autorijopleiding volgen. Ook is het mogelijk om te leren met een heftruck en aanhanger te rijden en kun je diverse cursussen volgen, zoals een antislipcursus en theoriecursus. Ben jij 15,5 jaar, dan mag je je theorie-examen voor je scooter halen. Vanaf 16 jaar mag je afrijden voor het praktijkexamen.

All-in pakketten

Rijschool van Bemmel heeft verschillende lespakketten beschikbaar voor het halen van je scooter rijbewijs. Bij de prijzen van onze lespakketten zijn de inschrijfkosten, verzekeringskosten en huur van de scooter inbegrepen. Het is ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Wij zorgen dat je een helm hebt en je krijgt van ons communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

Het praktijkexamen duurt al met al 45 minuten. Voor het examen krijg je een portofoon mee zodat je tijdens het examen kan communiceren met de examinator. Hij zal tijdens de rit op zijn scooter achter je aan rijden. Voordat het examen begint, krijg je eerst een aantal technische vragen over de scooter. Vervolgens start je met de rit. Is het examen afgelopen, dan krijg je direct te horen of je bent geslaagd. Wanneer je het hebt gehaald, kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je scooter rijbewijs aan te vragen. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotste eigenaar van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Leidsche Rijn of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen Leidsche rijn
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Leidsche Rijn

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Leidsche Rijn

Rijschool van Bemmel biedt in Leidsche Rijn verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Leidsche Rijn?

Schrijf je nu in!