Scooter rijbewijs halen Linschoten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Linschoten

Woon jij in regio Linschoten en ben jij er helemaal klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Kom dan lessen bij Rijschool van Bemmel! Onze rijschool heeft geen wachtlijsten, dus je kunt meteen beginnen. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog en rij binnen no-time op de scooter door je stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Ruim twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen gedurende diverse rijopleidingen. Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan alleen je scooter rijbewijs! Zo kun je bijvoorbeeld ook rijopleidingen volgen voor de motor en de auto én kun je leren om met een heftruck of aanhanger te rijden. Daarnaast kun je ook verschillende cursussen volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Ben je 15,5 jaar, dan mag je proberen het theorie-examen voor de scooter te halen. Vanaf 16 kun je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

Rijschool van Bemmel heeft meerdere scooter lespakketten beschikbaar. Zo is er voor ieder budget een passend pakket. Onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Verder is het ook mogelijk om losse lessen of examens te kopen. Wij regelen een helm en de communicatieapparatuur. Zelf zorg je voor hoge schoenen die je enkels bedekken en, wanneer dat nodig is, warme/regenkleding.

Het examen

Het scooter examen duurt circa 45 minuten. Van de examinator krijg je een portofoon. Hij zal op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je de weg op gaat, krijg je eerst technische vragen over het voertuig. Vervolgens start je met het examen. Als je klaar bent, wordt direct de uitslag verteld. Als je bent geslaagd, dan kun je de volgende dag naar het gemeentehuis bellen voor een afspraak om het rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het scooter examen vind je hier

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Linschoten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen Linschoten
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Linschoten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Linschoten

Rijschool van Bemmel biedt in Linschoten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!