Scooter rijbewijs halen Lopik

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Lopik

Woon jij in Lopik en ben jij er klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Dit is je kans! Start je rijlessen bij Rijschool van Bemmel. Wij hebben geen wachtlijsten, wat betekent dat je meteen kunt beginnen. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en wie weet rij jij binnenkort op je eigen scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens hun rijopleidingen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor je scooter rijbewijs, maar bij ons is het ook mogelijk om je motor- en autorijbewijs te halen. Daarnaast kun je bij ons leren om met een heftruck en aanhanger te rijden. Verder kun je diverse cursussen volgen zoals een theoriecursus en antislipcursus. Wanneer je 15,5 jaar bent mag gaan voor je theorie-examen. Het praktijkexamen mag je doen als je 16 jaar oud bent.

All-in pakketten

We hebben twee soorten pakketten wat betreft het halen van je scooter rijbewijs. De prijzen van de pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Zelf hoef je alleen maar te zorgen voor hoge schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warme/regenkleding. Wij regelen een helm en de communicatieapparatuur.  

Het examen

Het scooter examen duurt ongeveer 45 minuten. De examinator zorgt ervoor dat je een portofoon krijgt om te communiceren. Hij zal gedurende het examen op zijn scooter achter je aan rijden. Voordat het examen begint krijg je een paar technische vragen over de scooter. Daarna kun je starten met de rit. Direct na het examen hoor je of je bent geslaagd of niet. Heb je je rijbewijs gehaald, dan kun je de eerst volgende werkdag naar het gemeente huis bellen voor een afspraak om het rijbewijs aan te vragen. Na 5 dagen ben je eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs!

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Lopik of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen Lopik
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Lopik

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Lopik

Rijschool van Bemmel biedt in Lopik verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
rijschool ijsselstein
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!