Scooter rijbewijs halen Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Lopikerkapel

Woon jij in Lopikerkapel en ben je er ready om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je goed! Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen beginnen met lessen! Waar wacht je op? Meld je vandaag nog aan en wie weet toer jij binnenkort op je eigen scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al twintig jaar lang is Rijschool van Bemmel de specialist in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Bij ons kun je voor veel meer terecht dan alleen het scooter rijbewijs. Zo hebben wij ook rijopleidingen voor de motor en auto en leren we je om met een heftruck en aanhanger te rijden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende cursussen te volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Ben je 15,5 jaar, dan kun je proberen om het theorie-examen voor je scooter te halen. Vanaf 16 jaar, mag je gaan afrijden voor je praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben twee soorten lespakketten om je scooter rijbewijs te halen. De prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Je kunt er ook voor kiezen om losse lessen en/of examens te nemen. Wij zorgen voor een helm en de communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warm/regenkleding.

Het examen

Het examen duurt 45 minuten. Je krijgt een portofoon mee om tijdens de rit met de examinator te kunnen communiceren. Hij zal gedurende de rit op zijn scooter achter je aan rijden. Voor je daadwerkelijk de weg op gaat, krijg je eerst technische vragen over de scooter. Daarna start het examen. Ben je klaar, dan hoor je gelijk of je bent geslaagd. Heb je het gehaald, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis voor het aanvragen van je rijbewijs. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotste eigenaar van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Lopikerkapel of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen lopikerkapel
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Lopikerkapel

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Lopikerkapel

Rijschool van Bemmel biedt in Lopikerkapel verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!