Scooter rijbewijs halen Maarssen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Maarssen

Woon jij in Maarssen en wil je graag je scooter rijbewijs halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen beginnen met lessen. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage, dus de kans dat je bij ons binnen no-time je rijbewijs in je zak kan steken is er groot. Wacht daarom niet langer, schrijf je vandaag nog in en wie weet toer jij binnenkort in de stad rond op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar worden bij Rijschool van Bemmel leerlingen tijdens diverse rijopleidingen veilig en snel de weg op geholpen. Je kunt bij ons namelijk nog veel meer dan je scooter rijbewijs halen. Het is namelijk ook mogelijk om een motor- en autorijopleiding te volgen. Ook kun je leren om met een aanhanger of heftruck te rijden en hebben we verschillende cursussen beschikbaar zoals een antislipcursus en theoriecursus. Ben je 15,5 jaar oud, dan mag je proberen je theorie-examen voor de scooter te halen. Vanaf 16 jaar mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

Om je scooter rijbewijs te halen hebben we twee verschillende lespakketten beschikbaar. De inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het voertuig zijn bij de prijzen van de pakketten inbegrepen. Het is ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Wij zorgen voor een helm en communicatieapparatuur. Zelf moet je regelen dat je tijdens de lessen schoenen draagt die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

In totaal duurt het praktijkexamen ongeveer 45 minuten. Om te zorgen dat je het examen goed kunt afleggen, krijg je een portofoon mee om te kunnen communiceren met de examinator. Hij zal op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je de weg op gaat, krijg je eerst een paar technische vragen over het voertuig. Vervolgens begint het praktijkgedeelte. Is het examen afgelopen, dan hoor je meteen of je bent geslaagd. Als je hebt gehaald kun je de volgende dag bij het gemeentehuis een afspraak maken om je rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitten van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Maarssen of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen maarssen
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Maarssen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Maarssen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarssen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Maarssen?

Schrijf je nu in!