Scooter rijbewijs halen Maarsseveen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Maarsseveen

Woon jij in Maarsseveen en ben je op zoek naar een rijschool waar je je scooter rijbewijs kunt halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, wat betekent dat je meteen kun starten met je rijlessen. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage. De kans dat je binnen no-time je rijbewijs op zak hebt als je voor onze rijschool kiest is dus erg groot. Schrijf je vandaag nog in en wie weet toer jij binnenkort door de stad op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het veilig en snel op weg helpen van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Je kunt namelijk bij ons niet alleen scooter rijlessen volgen, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een motor- en autorijopleiding. Ook is het mogelijk om te leren met een aanhanger en heftruck te rijden en hebben we diverse cursussen die je kunt volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Vanaf 15,5 jaar kom je in aanmerking voor het theorie-examen voor de scooter. Ben je 16 jaar en heb je het theorie-examen gehaald, dan mag je deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben twee verschillende lespakketten beschikbaar voor het halen van je scooter rijbewijs. Hierbij zijn de inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig inbegrepen. Het is ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Zelf hoef je alleen te zorgen dat je tijdens de rijlessen schoenen draagt die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding. Wij regelen voor jou een helm en communicatieapparatuur.

Het examen

Bij elkaar duurt het praktijkexamen 45 minuten. Van de examinator krijg je een portofoon mee om tijdens het examen te communiceren. Hij zal namelijk tijdens de rit op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je daadwerkelijk de scooter op stapt, krijg je eerst een aantal technische vragen over het voertuig. Vervolgens ga je de weg op. Na het examen hoor je meteen of je bent geslaagd. Als je het hebt gehaald kun je de volgende dag bij het gemeentehuis een afspraak maken om je rijbewijs aan te vragen. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de troste bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Maarsseveen of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen maarsseveen
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Maarsseveen

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Maarsseveen

Rijschool van Bemmel biedt in Maarsseveen verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Maarsseveen?

Schrijf je nu in!