Scooter rijbewijs halen Montfoort

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Montfoort

Woon jij in Montfoort en heb jij eindelijk de leeftijd bereikt dat je je scooter rijbewijs mag halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij hebben geen wachtlijsten, wat betekent dat je direct kunt starten met lessen. Dus wacht niet langer, meld je vandaag nog aan en rij binnen no-time op je scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar is Rijschool van Bemmel de specialist in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor scooter rijlessen, maar ook voor het behalen van je motor- en autorijbewijs! Daarnaast leren wij je om met een heftruck of aanhanger te rijden en kun je verschillende cursussen volgen zoals een theoriecursus en antislipcursus . Je mag het theorie-examen voor je scooter proberen te halen als je 15,5 jaar oud bent. Ben je 16 jaar, dan kun je het praktijkexamen gaan doen.

All-in pakketten

Rijschool van Bemmel heeft twee lespakketten beschikbaar voor de scooter. De prijzen van deze pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Wij zorgen voor de kleding, de helm en communicatieapparatuur. Zelf hoe je alleen te zorgen voor hoge schoenen die je enkels bedekken en eventueel warme/regenkleding. 

Het examen

Het praktijkexamen duurt ongeveer 45 minuten. De examinator geeft je een portofoon om te communiceren tijdens de rit en zal op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je de weg op gaat, krijg je eerst een paar technische vragen over het voertuig. Daarna start het examen. Na de rit wordt direct de uitslag verteld. Ben je geslaagd, dan kun je de volgende dag naar het gemeentehuis bellen voor een afspraak om het rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het scooter examen vind je hier

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Montfoort of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen montfoort
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Montfoort

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Montfoort

Rijschool van Bemmel biedt in Montfoort verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!