Scooter rijbewijs halen Nieuwegein

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Nieuwegein

Woon jij in Nieuwegein en ben je er klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen van start! Waar wacht je op? Meld je aan en wie weet toer jij binnenkort op je eigen scooter door de stad!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al meer dan twintig jaar is Rijschool van Bemmel de specialist in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Bij ons kun je niet alleen je scooter rijbewijs halen, maar kun je ook terecht voor je motor- en autorijbewijs! Daarnaast kun je leren om met een heftruck en aanhanger te rijden én kun je diverse cursussen volgens zoals een antislipcursus en theoriecursus. Vanaf 15,5 jaar kun je proberen om het theorie-examen voor je scooter te halen. Ben je 16 jaar, dan mag je gaan afrijden voor je praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben twee soorten pakketten beschikbaar om je scooter rijbewijs te halen. De prijzen van de pakketten zijn  inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van het lesvoertuig. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warm/regenkleding. Wij zorgen voor een helm en de communicatieapparatuur.

Het examen

Het praktijkexamen duurt ongeveer 45 minuten. Van de examinator krijg je een portofoon mee om tijdens het examen te kunnen communiceren. Gedurende de rit zal hij op zijn scooter achter je aan rijden. Voordat je begint, krijg je eerst een paar technische vragen over het voertuig. Daarna ga je op pad. Ben je klaar met rijden, dan hoor je gelijk of je bent geslaagd. Heb je het gehaald, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis voor het aanvragen van je rijbewijs. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotste eigenaar van je scooter rijbewijs!

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Nieuwegein of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen utrecht
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Nieuwegein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Nieuwegein

Rijschool van Bemmel biedt in Nieuwegein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!