Scooter rijbewijs halen Uitweg

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Uitweg

Woon jij in het dorp Uitweg en ben je er klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, wat betekent dat je gelijk kunt beginnen met lessen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en rij binnen no-time op de scooter door Uitweg!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim jaar lang is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen bij verschillende rijopleidingen. Je kunt bij ons namelijk niet alleen je scooter rijbewijs halen, maar ook je motor- en autorijbewijs. Daarnaast kun je bij ons leren om met een heftruck en aanhanger te rijden en kun je cursussen volgen zoals antislipcursus en theoriecursus. Vanaf 15,5 jaar mag je het theorie-examen voor de scooter halen. Ben je 16 jaar, dan mag deelnemen aan het praktijkexamen.

All-in pakketten

We hebben verschillende lespakketten om je scooter rijbewijs te halen. Al onze prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Het is ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Wij regelen een helm en de communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warme/regenkleding.

Het examen

Het praktijkexamen duurt circa 45 minuten. Voor het examen krijg je en portofoon mee om te communiceren met de examinator. Hij rijdt tijdens de rit op zijn eigen scooter achter ja aan. Voor je daadwerkelijk start, krijg je eerst technische vragen over het voertuig. Daarna begint het examen. Wanneer de rit is afgelopen hoor je direct of je bent geslaagd. Is dit het geval, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis voor het aanvragen van je rijbewijs. Na ongeveer 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotste eigenaar van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Uitweg of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen uitweg
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Uitweg

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Uitweg

Rijschool van Bemmel biedt in Uitweg verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!