Scooter rijbewijs halen Utrecht

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Utrecht

Woon jij in Utrecht en ben jij ready om je scooter rijbewijs te halen? Kom lessen bij Rijschool van Bemmel! Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten. Ben jij er klaar voor? Wacht niet langer, meld je aan en rij binnen no-time op je scooter door de stad!

Scooter rijbewijs halen in Utrecht 

Als je in Utrecht je scooter rijbewijs wilt halen, dan kun je terecht bij Rijschool van Bemmel. Je kunt hier eenvoudig en snel je rijbewijs halen voor de scooter. Voordelen van Rijschool van Bemmel zijn: all-in pakketten, examengarantie en instructeurs van kwaliteit. Je kunt bij Van Bemmel met je eigen handschoenen en helm komen, maar er zijn op locatie bij ons ook materialen die je kunt gebruiken. Zo kun je goed voorbereid en veilig beginnen aan de rijles.

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Wist je namelijk dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor je scooter rijbewijs, maar ook voor je motor- en autorijbewijs! Verder kun je ook nog leren om met een heftruck en aanhanger te rijden én kun je verschillende cursussen volgen zoals een theoriecursus en antislipcursus. Ben je 15,5 jaar, dan mag je proberen het theorie-examen voor je scooter te halen. Vanaf 16 jaar kun je gaan afrijden voor je praktijkexamen.

All-in pakketten

Voor het halen van je scooter rijbewijs hebben we twee soorten pakketten beschikbaar. De prijzen zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Wij zorgen voor de kleding, een helm en de communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor hoge schoenen die je enkels bedekken en (eventueel) warme/regenkleding.

Het examen

Het examen duurt om en nabij de 45 minuten. Je krijgt van de examinator krijg je een portofoon om te communiceren. Tijdens het examen zal hij op zijn scooter achter je aan rijden. Voordat je op weg gaat, krijg je een paar technische vragen over de scooter. Vervolgens begint het examen. Nadat je klaar bent met rijden, hoor je gelijk of je bent geslaagd of niet. Ben je geslaagd, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis om je scooter rijbewijs aan te vragen. Na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! 

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Utrecht of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen utrecht
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Utrecht

Rijschool van Bemmel biedt in Utrecht verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!