Scooter rijbewijs halen Vleuten

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Vleuten

Woon jij in de buurt van Vleuten en ben je er klaar voor om je scooter rijbewijs te halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Er zijn bij ons geen wachtlijsten, dus je kunt meteen starten met rijlessen! Schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort rond op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Al ruim twintig jaar lang is Rijschool van Bemmel gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen tijdens verschillende rijopleidingen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor je scooter rijbewijs, maar ook voor je motor- en autorijbewijs. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om te leren met een heftruck en aanhanger te rijden en kun je diverse cursussen volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Wanneer je 15,5 jaar bent, mag je het theorie-examen voor de scooter gaan halen. Vanaf 16 jaar mag je afrijden voor het praktijkexamen.

All-in pakketten

Bij rijschool van Bemmel hebben we verschillende lespakketten om je scooter rijbewijs te halen. De prijzen van deze pakketten zijn inclusief verzekeringskosten, inschrijfkosten en de huur van de scooter. Het is ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Van ons krijg je een helm en communicatieapparatuur. Zelf hoef je alleen te zorgen voor schoenen die je enkels bedekken en (wanneer nodig) warme/regenkleding.

Het examen

Het examen duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Van de examinator krijg je een portofoon mee, zodat je tijdens het examen met hem kan communiceren. Tijdens het examen zal hij op zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voorafgaand krijg je eerst wat technische vragen over het voertuig. Daarna ga je de weg op. Is het examen afgelopen, dan hoor je direct of je bent geslaagd. Heb je het gehaald, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis voor het aanvragen van je rijbewijs. na 5 werkdagen ben je dan eindelijk de trotse bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Vleuten of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen vleuten
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Vleuten

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Vleuten

Rijschool van Bemmel biedt in Vleuten verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Vleuten?

Schrijf je nu in!