Scooter rijbewijs halen Zeist

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Jouw rijschool in Zeist

Woon jij in of in de buurt van Zeist en zoek je een rijschool waar je je scooter rijbewijs kunt halen? Bij Rijschool van Bemmel zit je achter het juiste stuur! Wij hebben geen wachtlijsten, dus je kunt direct starten met het volgen van je lessen. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage. De kans is dus behoorlijk groot dat als je voor onze rijschool kiest, je binnen no-time je rijbewijs op zak hebt. Wacht daarom niet langer, schrijf je vandaag nog in en wie weet rij jij binnenkort door Zeist op je eigen scooter!

Waarom Rijschool van Bemmel?

Rijschool van Bemmel is al meer dan twintig jaar dé specialist in het begeleiden van leerlingen tijdens diverse rijopleidingen. Onze deskundige instructeurs helpen jou snel, maar vooral veilig de weg op. Bij ons kun je niet alleen je scooter rijbewijs halen, maar kun je ook rijlessen volgen voor de motor en de auto. Ook kun je bij ons leren om met een aanhanger en heftruck te rijden en hebben we verschillende cursussen die je kunt volgen zoals een antislipcursus en theoriecursus. Vanaf 15,5 jaar oud mag je proberen om het theorie-examen voor de scooter te halen. Ben je 16 jaar én heb je het theorie-examen gehaald, dan mag je op voor het praktijkexamen.

All-in pakketten

Onze rijschool heeft twee verschillende lespakketten voor het halen van je scooter rijbewijs. De prijzen van de pakketten zijn inclusief inschrijfkosten, verzekeringskosten en de huur van de scooter. Daarnaast is het ook mogelijk om losse lessen en/of examens te nemen. Jij regelt dat je tijdens de lessen schoenen draagt die je enkels bedekken en (wanneer nodig) voor warme/regenkleding. Wij zorgen ervoor dat je een helm hebt en dat je communicatieapparatuur krijgt.

Het examen

Het praktijkexamen duurt alles bij elkaar 45 minuten. Vooraf krijg je een portofoon mee, zodat je tijdens het examen met de examinator kunt communiceren. Hij zal namelijk met zijn eigen scooter achter je aan rijden. Voordat je daadwerkelijk op de scooter stapt, krijg je eerst een paar technische vragen over het voertuig. Vervolgens ga je de weg op. Als het examen is afgelopen, hoor je meteen of je bent geslaagd. Heb je het gehaald, dan kun je de volgende dag een afspraak maken bij het gemeentehuis in jouw regio voor het aanvragen van je rijbewijs. Na ongeveer 5 dagen ben je dan eindelijk de trotste bezitter van je scooter rijbewijs! Meer informatie over het examen vind je hier.

Interesse?

Wil je meer weten over het halen van je scooter rijbewijs in Zeist of heb je een vraag over onze andere diensten? Neem contact op via 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl. 

scooter rijbewijs halen Zeist
Schrijf je nu in!

rijschool voor scooter rijlessen in Zeist

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in Maarsseveen

Rijschool van Bemmel biedt in Zeist verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie Klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in Zeist?

Schrijf je nu in!