Slagingspercentage rijscholen

Rijschool van Bemmel, jouw specialist in rijlessen.

Waarom is het slagingspercentage van een rijschool belangrijk?

Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool om te starten met rijlessen in de auto, motor of met de scooter wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. En natuurlijk het liefst in één keer slagen. Het slagingspercentage van een rijschool laat zien hoeveel leerlingen de eerste keer dat zij rijexamen mogen doen slagen.

Slagingspercentage grote rijscholen

Rijschool van Bemmel valt onder de grote rijscholen. Dat betekent dat er jaarlijks veel leerlingen examen doen. Desondanks heeft rijschool van Bemmel toch een hoog slagingspercentage. Bekijk het actuele slagingspercentage hier.

Kosten rijbewijs halen

Om met de auto te mogen rijden moet je je theorie-examen behalen + het praktijkexamen bij het CBR. Om je hierop voor te bereiden volg je autorijlessen met een instructeur en krijg je een theoriecursus. Bij rijschool van Bemmel bieden we verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Het kleinste pakket bevat 21 autorijlessen en kost €1.699,-. Alle prijzen kun je hier bekijken. Om je toch een beetje een beeld te geven van het gemiddelde aantal rijlessen dat je nodig hebt: volgens het CBR (2021) heb je gemiddeld 43 rijlessen nodig.

Slagingspercentage per groep

Op de website van het CBR kun je slagingspercentages bekijken van alle rijscholen. Je ziet hierbij ook precies hoeveel examens zijn afgenomen. Zo kun je in één oogopslag zien hoeveel leerlingen hun autorijexamen de eerste keer hebben gehaald, of het motorrijexamen.

Meer weten?

Wil jij graag rijles volgen in IJsselstein? Bij Rijschool van Bemmel zit je altijd goed! We helpen je graag zodat jij snel en veilig zelf de weg op kan! Voor meer informatie bel 030-6368655 of mail naar info@rijschoolvanbemmel.nl.

Schrijf je nu in!

rijschool voor motor-, scooter of autorijlessen in IJsselstein

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

rijopleidingen die we aanbieden in IJsselstein

Rijschool van Bemmel biedt in IJsselstein verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij rijschool van Bemmel terecht voor  Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Voor meer informatie klik op de afbeeldingen hiernaast. Hier vind je informatie  over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Dat kan, klik dan hieronder!

Schrijf je nu in!
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!