A1 motorrijbewijs

Direct beginnen met lessen, geen wachttijden
Bekijk pakketten

A1 motorrijbewijs halen

Ben jij 18 en op zoek naar een rijschool waar je jouw A1 motorrijbewijs kunt halen? Dan ben je bij rijschool van Bemmel aan het juiste adres! Doordat we geen wachtlijsten hebben én een enorm hoog slagingspercentage kun je bij ons binnen no-time je rijbewijs halen. Onze ervaren instructeurs helpen je veilig en snel op weg.

Bij rijschool van Bemmel volgen we onze motorleerlingen niet in de auto, maar rijden we zelf ook op de motor. Ook vinden motorrijlessen plaats met maximaal 2 leerlingen tegelijk. Daardoor kunnen we persoonlijke en gelijke aandacht garanderen.

motorrijles de meern

De rijschool voor motorlessen in Utrecht

Wij werken al jaren samen met een grote kring professionele instructeurs om al onze cursisten succesvol te laten slagen.

0 +

Instructeurs

Voor auto, motor, scooter, aanhanger

0 +

Succesvolle cursisten

Gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren

0 +

Auto's, motoren en scooters

Direct starten

Motor

Pakketten

Meer informatie over de Spoedopleiding motor? Klik hier.

Beschermende kleding

Tijdens het motorrijden is het belangrijk dat je beschermende kleding draagt. Daarom kun je tijdens onze motorrijles kleding van ons lenen. Wij kunnen zorgen voor een helm, motorjack, motorbroek en handschoenen. Daarnaast vragen we je om schoenen aan te trekken die je enkels beschermen. Zo weet je zeker dat je comfortabel en veilig kunt motorrijden.

Opleiding rijbewijs A, A2, A1

Het motorrijbewijs bestaat uit 3 verschillende categorieën: A, A2 en A1. Welk type motorrijbewijs je kunt halen hangt af van het vermogen van de motor waarop je rijdt, je leeftijd en je ervaring. Wanneer je jouw A1 motorrijbewijs wilt halen mag je hiermee starten als je 18 jaar bent. Wel mag je al op je 17e beginnen met de theorie. Na het halen van het theorie-examen kun je beginnen met lessen voor het praktijkexamen.

Je A2 rijbewijs mag je pas halen vanaf 20 jaar, je A rijbewijs vanaf 24 jaar. Meer over de verschillen tussen deze opleidingen vind je hier.

Het motorexamen

Om je motorrijbewijs A1 te behalen leg je verschillende examens af. De eerste stap is het behalen van je theorie-examen. Ook bij het behalen van je theorie-examen helpen wij graag. Je kunt daarvoor klassikaal of privé een theoriecursus bij ons volgen. De praktijkexamens voor het behalen van je A1 motorrijbewijs omvatten het AVB examen en het AVD examen. Het AVB examen is voor voertuigbeheersing en het AVD examen is voor verkeersdeelneming op de openbare weg.

Meer weten?

Heb jij interesse in het volgen van motorrijlessen of wil je meer weten? Wij bieden verschillende pakketten voor motorrijlessen zodat er voor iedereen een passend pakket is. Neem contact op via 030-6368655 of via info@rijschoolvanbemmel.nl

Amer is een top rijinstructeur. Ik heb van Bemmel goed ervaren en zou dit zeker aanraden! BEDANKT!

Bas

Auto

Top lessen gehad bij Ramela en Amer! zeker een aanrader

Sam

Auto

Met veel positiviteit, humor en kennis van haar ging ik met veel plezier lessen!

Daniëlle

Auto

Super rijlessen gehad bij Ramela! Veel geleerd en gelachen!

Judith

Auto

Top instructeur!! (Hans) Zorgt er niet alleen voor dat je de examen haalt maar ook dat je na je examen veilig op de weg rijdt.

Roger

Motor

De rijopleidingen die we aanbieden in de buurt van Utrecht

Rijschool van Bemmel biedt verschillende pakketten aan voor verschillende type rijlessen. Je kunt bij ons terecht voor Auto, Motor, Aanhanger, Automaat, Theorie, Scooter & Heftruck lessen.

Klik op de afbeeldingen hiernaast om meer informatie te vinden over de rijlessen voor de voertuigen die wij aanbieden. Liever direct inschrijven? Klik dan hieronder!

Schrijf je in
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten
Aanhanger rijbewijs halen Vleuten

Op zoek naar een Rijschool in IJsselstein?

Schrijf je nu in!